مدیرکل شیلات هرمزگان خبر داد:

 اشتغال ۳۵ هزار نفر در حوزه صید و صیادی

مدیرکل شیلات هرمزگان  اظهار داشت: ۳۵ هزار نفر در حوزه صید و صیادی و پنج هزار نفر نیز در حوزه آبزی پروری و صنایع شیلاتی استان فعالیت دارند و امرار معاش می‌کنند که سهم قابل توجهی در ارزآوری و صادرات از طریق محصولات شیلاتی دارند.

به گزارش شیلات نیوز،مسعود بارانی با بیان این که در حوزه شیلات استان هرمزگان هم در بخش آبزی‌پروری و هم صید و صیادی و بازسازی ذخایر آبزیان، اتفاقات خوبی افتاده است و دولت مردمی و شخص استاندار هرمزگان نیز نگاه ویژه‌ای به این حوزه دارند.

وی با اشاره به اینکه شیلات هرمزگان با ۳۲۰ هزار تن صید غیر از تولیدات آبزی پروری مقام نخست صید جنوب کشور را دارد، گفت: این استان با صید سالیانه حدود ۱۲۹ هزار تُن انواع آبزیان سطح‌زی ریز، بالای ۹۵ درصد صید کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: آب‌های جنوب قشم، بندر جاسک، بندرلنگه و پارسیان از صیدگاه‌های اصلی ماهیان سطح‌زی ریز در استان هرمزگان است.

بارانی تاکید کرد: قدرت احیا و زادآوری بالای اینگونه ماهیان، اجازه صید تا ۸۰ درصد را به صیادان می‌دهد، بدون آن‌که این ماهیان در معرض خطر قرار گیرند.

مدیرکل شیلات هرمزگان ساردین ماهیان، متو ماهیان، هوور، کوتر، گیش، هامور، شیر، حلوا سیاه، سارم، شورت، سوکلا، قباد، میش ماهی و میگو را غالب ترکیب صید استان هرمزگان برشمرد.

بر اساس این گزارش، استان هرمزگان با برخورداری از ۱۹ بندر صیادی، ۲۲ موج شکن مردمی و ۳۹ مرکز تخلیه صید در نوار ساحلی جایگاه مهمی در صید و صیادی کشور را به خود اختصاص داده است.